Tuesday, July 28, 2009

FIFA Manager


Koleksi DVD Football Manager yg aku ade

Bile game Football Manager 2010 nak release nieh..tak sabo dah aku nak menunggunye..huhu..kalo korang nak tau, ni lah my feveret game forever..Football Manager (FM)..dulu aku minat main Championship Manager (CM) ttp skrg ni aku beralih arah ke FM plak..

Antara Championship Manager Yg Aku Pernah Main

Game FM ni bg aku lebih best dr CM krn die punyer data system lebih detail yakni player2 ramai dan updated..pastu dgn adenya 3D match membuatkan aku melekat terus layan game nih..aku penah layan game FM ni 2 hari 2 mlm straight tanpa henti dan tido..kalo berhenti pon g smayang jer...mkn pon depan pc..huhu..Yg tak tahannye aku penah manage kelab kecik Swansea City dan dlm mase 3 thn aku dah bleh jadi juara English Premier league (EPL)...player plak aku siap bleh beli beli C.Ronaldo, Robinho, Ribery, John Terry, Sergio Ramos, Arshavin..Dream team tu..huhu..terer kan..Sape ade berani challenge aku...

Rating aku utk game nih - 5 stars

3 comments:

SyAfiQ said...

perghhh...
koleksi dia...
nway tmbh la 1 lg koleksi..
try la men championship manager best gak...
yg latest dia ada 3d engine..

bapa season da men fm manager...
otai da la n..

eymran said...

Tak la otai sgt sapik..so-so jer..dulu mmg abg layan championship manager dr yg text commentator sampai ke 2d match, player yg bulat2 tu..tp selepas EA Sport release Fifa manager ade 3d engine terus beralih arah ke FM plak..

Stakat ari ni dah masuk seasons 2014/2015 men fm..amik club Swansea City..siap leh jadik juara EPL ngan Champ League lagik..tp skrg ni dh kena sack sbb financial club teruk sgt..mane x teruk beli player mahal2 n gaji player bapak tinggi giler..skrg ni tgh searching for new club..huhu..

Sapik layan gak ke FM or CM..nnti bleh kite main2 same2..hehe..

R.K said...

DVD ori?
bape sen beli?

un. FM 2010 bile ntah release?
burink a men dota je.haha