Thursday, July 30, 2009

Toure Blah Ke Manshit City...Comfirm..


Tersengeh2 macam kerang busuk
Confirm...Kolo Toure dah blah ke Manshit City..Rumours yg telah menyelubungi kem Arsenal dan Toure selama beberapa hari ini kini telah menjadi kenyataan..Toure telah berpindah ke Manshit city dengan yuran perpindahan sebanyak £16 million dengan kontrak selama 4 tahun..WTF..Tang gaji plak Reyes tak berapa pasti, tp dianggarkan dia akan menerima gaji sebanyak £120k per week yakni double dr gaji yg die terima sewaktu di Arsenal..Kalo betul la gaji yg die akan terima tu, sudah semestinya Toure ke Manshit City atas dasar duit semata2..Toure...ko ngan Adepoyo sama jer..dasar mata duitan..Tunggu la kalo korang main kt Emirates Stadium nnti, mampuslah korang kena boo dgn fan Arsenal..

Arsenal The Invincibles Season 2003-2004

Yang menjadi persoalannya skrg ni..Knp wenger senang sgt lepaskan Toure ke manshit City..Knp Wenger tak lepaskan Gallas, Silvestre, Eboue atau Senderos..Semua dah sedia maklum yg Toure adalah tulang belakang kpd kekebalan barisan pertahan The Gunners..malahan Toure juga adalah naib kapten di Arsenal..Why Wenger let him go..Why??Why??Nampaknya pemain terakhir dari skuad unbeaten 'invincibles' season meninggalkan Arsenal juga akhirnya..Kat sini Reyes sbg wakil arsenal fans nak ucapkan terima kasih byk2 kpd Toure atas jasa kamu selama 7 tahun di Arsenal..ttp ingat, kami fans arsenal sama sekali tidak akan memaafkan kamu Toure!!fcuk Manshit City..Fcuk wenger..Fcuk Toure..

3 comments:

SyAfiQ said...

Cam shit ja city....
lps n dtg ke emirates...
2 traitor 2 kena boo la...

sumo psl duit...

eymran said...

Man City mmg giler...
mentang2 dah kaya..
semua player dia nak sapu..
mmg cilakak betul laa..
Ingat dgn duit bleh beli kejuaran ke..jgn harap laa..Fcuk Manshit City..

**kalo aku ade kt The Emirates Stadium, aku nak lempar Telur ayam busuk ataih pala Adepoyo..biar padan muka..

Gr8_ejam said...

hahahha sabo je la kipas arsenal... nmpak sgt 2 bodo tu pindah sbb duit. kalau aku jd diorg pun, pindah gak kot. hahahha gaji double tu.. owner org islam plak tu.. hikhikhik mgkin strategi tok2 arab nk berdakwah tu.. heeeee... but arsenal still da tough competitor..ya know.. its hell of a game if vs da gunners.. without those 2 idiots, naa...arsenal still kickin'...hell yeah.. enough solf talk about da gunners, but im still the red devils' die hard fan...yeahh