Wednesday, June 10, 2009

Arsene Wenger Di Malaysia!!

Credit to arsenalmalaysia.blogspot.com

Arsene Wenger, the Arsenal team manager, will arrive in Kuala Lumpur today for a coaching session with Malaysia’s U-19 team. The coaching session will be organised tomorrow, Tuesday, 9 June at Dataran Merdeka.

Details are as follows:
Date: Tuesday 9th June 2009
Time: 10:30 am
Venue: Padang Dataran Merdeka KL

Schedule:
10:30am - Arrival of Arsene Wenger VIPs, Malaysian Under 19 team & Officials
11:00am - Coaching Clinic for Malaysian Under 19 team by Wenger
11:45am - Arsenal FC Supporters Malaysia (AFCSM) Fans Photo session with Wenger
12:00pm - Public photo session with Wenger
12:30pm - Event ends

>> huhu...arsene wenger dtg Malaysia semalam...aku cam tak percaya ajer..Rugi tul aku x dpt jumpa dgn wenger (nak jumpe camane aku kt kg ni)....kalo aku dpt jumpe dgn die msti aku dah snap gambar byk2..huhu..

Ni ade beberapa gambar Wenger di Kuala Lumpur semalam...gambar ni bkn aku yg snap tau..


foto :- Credit to arsenalmalaysia.blogspot.com

3 comments:

Gr8_ejam said...

eh eh..betul2 la tu arsene wenger.. ape lg eym, tjukkanla bakat bola, mane tau nanti dia pilih ko masuk akademi bola arsenal... golden dream come true bebeh

eymran said...

hahaha...itu semalam jam..aku tak sempat nak p laa...kalo tak boleh aku tunjukkan skill bola taici tuh..kalo aku wat camtuh agak2 die bg masuk tak kat akademi.??

Gr8_ejam said...

hahahh kalau skill taici tu ko tnjuk, cnfrem first team..heheheh