Tuesday, June 9, 2009

Lcd TV 7' Rosak!!

Inilah Lcd TV 7 inci jenama Audiovisio kete aku
Dgn Selambanya aku buka lcd cam biasa

Tiba2 aku terdengar bunyi 'tup'..dan lcd ni tak bergerak naik atas

Nasib baik lcd tu boleh ditutup balik

Tensen!!..Tensen!!..Tensen!!..Adoii..minggu ni la minggu yg paling tensen bg aku..dah la ari tu my car kena langgar oleh sorang mat motor yg bodoh lg bengap..pahtu ari ni Lcd tv kereta aku plak yg rosak...Argghhhhh!!!!!tensennye...Alkisahnya camni..pg tadi aku try la play DVD citer fast and furious4 dlm kete..Aku buka DVD player ok...pastu aku buka Lcd TV, tiba2 aku terdengar bunyi 'tup'...Pastu tiba2 jer Lcd tu x gerak naik atas...Konfem ade sesuatu yg patah...Tp sib baik la Lcd tu boleh ditutup balik...huhuhu....Frust aku takleh tgk citer fast & furious4..aku sedih ni...kepada sape2 yg nak beli lcd TV 7' jenama Audiovisio kete aku ni boleh la kontek aku...aku nak jual murah2 jer ni...

*** Kalo baiki masih ok lagi nih..hehe

2 comments:

Gr8_ejam said...

hahaha nazli kan cnfrim nk amik lcd ko nih... ko tolak murah tu brape?? kalo rm 50, nk gak aku..hahahah

eymran said...

hahaha...nazli tak jadik beli laa..die dah beli yg lain dah...RM50.??gurlpp..tak balik modal tu...hahahaha...